relaxin-čaj-pakovanje

Čaj za smirenje i regulisanje stresa

Relaxin - čaj za smirenje

Relaxin – čaj za smirenje i kontrolu stresa jedan je od najboljih čajeva na balkanskom tržištu sa 100% prirodnim sastavom za borbu protiv stresa. Koristi se za svakodnevno opuštanje, regulisanje i kontrolu stresa, bolji san i kao prirodno sredstvo za smirenje u situacijama odvikavanja od pušenja i drugih loših navika.

Učinkovitost 9.9/10
Sastav 10/10
Okus 9.5/10

Detaljnja recenzija - Relaxin čaj za smirenje i kontrolu stresa

Relaxin čaj – rešenje za nervozu i stres

Uz pritisak svakodnevnih obaveza, stres mi nimalo nije stran. Stresiranje je definitivno jedna od osobina koje bih voleo da promenim kod sebe. Nekada je teško da se sam izborim sa pritiscima i ne osećam da mogu da kontrolišem nemir, brigu i jednostavno psihički zamor ili nervozu, pa pokušavam da pronađem rešenje koje će mi na prirodan način omogućiti da regulišem nivo stresa i da se jednostavno osećam odmornije i smirenije

Istraživajući o biljnim preparatima i čajevima za smirenje i opuštanje, naleteo sam na reklamu o ‘Relaxin‘ čaju. Šta reći više nego da sam odmah naručio sebi kutiju čaja da probam!

Način upotrebe Relaxin čaja za opuštanje i miran san

Nadao sam se, ali bez preteranog očekivanja, da će Relaxin čaj tako da funkcioniše da ću moći generalno da budem  opušteniji, posebno pred spavanje

Čaj mi je stigao na adresu nakon par dana od naručivanja. Odmah sam ga pripremio i isprobao – a potrebno je piti ga 1-3 puta dnevno. Pripremanje čaja je vrlo jednostavno – prokuvate vodu, ubacite prirodnu mešavinu u prokuvanu vodu, i ostavite da odstoji nekih 30 minuta. Nakon toga procedite čaj i čaj bude spreman za konzumiranje.

Iskustvo sa Relaxin čajem protiv nervoze i stresa

Čaj prija i opušta odmah, a posle samo par puta primene Relaxin čaja, osetio sam da sam duže i dublje opušten, prosto smireniji a onda i odmorniji. Psihički umor je najgori, a čaj me prosto odmorio.

Možda sam najumorniji od onog stresa koji nisam ni osetio da je prisutan!

Relaxin čaj za kontrolu stresa i kao pomoć kod mršavljenja

Stres je bolest modernog doba i uzročnik mnogih bolesti, a na našim prostorima mu se ne pridaje dovoljno značaja. Obično posežemo za tabletama, što stvar dugoročno čini gorom.
Sa samo šoljom čaja kao što je Relaxin ćete shvatiti da vam je umnogome lakše i jednostavnije proći kroz vaše dnevne obaveze uz prirodnu pomoć za opuštanje.

Relaxin – čaj za smirenje nervne napetosti dokaz je da je kontrola stresa moguća uz korištenje prirodnih proizvoda. Uz redovno korištenje Relaxin proizvoda, 1-3 puta dnevno, možete očekivati redukciju niva stresa koji svakodnevno osećate,  uvećan mir, osećaj veće unutrašnje snage i psihičke odmornosti. Moje raspoloženje je bolje, a onda i moj san.

Moja žena koristi Relaxin kada je na dijeti, jer joj pomaže da kontroliše nemir zbog osećaja gladi i unutrašnju nervozu, tako da je postao sastavni deo naše prirodne kućne apoteke.

Prednosti Relaxin čaja

  • Delotvorna pomoć kod psihikog i fizičkog stresa
  • Pomaže protiv nesanice
  • 100% prirodni sastav
  • Jednostavna priprema

Mane Relaxin čaja

  • Služi kao dodatak ishrani
  • Redovnost pripreme čaja
  •  

Prednosti sastava Relaxin čaja za smirenje

Nana, kamilica, matičnjak i valerijana su osnovni sastav čaja Relaxin, koji može biti obogaćen i kantarionom za bolje raspoloženje.

Sastav Relaxin čaja uključuje najdelotvornije poznate biljke za relaksaciju, smirenje, opuštenost, dobar san. Sastav čaja je takav da umiruje nervozu izazvanu različitim uzročnicima, tako i stomačni nemir kod dijeta ili krizu koju osećamo kada prestajemo da pušimo.

Relaxin je moćan saveznik u borbi protiv različitih uzročnika stresa.

Cvjetovi kamilice u prirodi

Cvet kamilice

Kamilica kao odličan sastojak čaja za smirenje! Kamilica sama po sebi je vrlo poznat 100% prirodni sastojak u preparatima za smirivanje jer prirodno sadrži flavonoide koji deluju umirujuće na telo. Dodatno, kamilica ima izuzetan anti-inflamatorni i anti-bakterijski efekt. Sadrži flavonoide, terpenine i kumarine koji podstiču ubrzavanje telesnog metabolizma uz anti-inflamatorni efekt. Uvek ću preporučiti kamilicu kao prirodni preparat za smirenje zbog svog efekta, ali i odličnog okusa!

Valerijana

Valerijana je popularan prirodni lek za smirenje, anksioznost, psihološki stres i umor. Većina istraživanja pokazuje da uzimanje valerijane poboljšava nivoe tolerancije na stres, kao i kvalitet spavanja. Najbolje je koristiti je redovno kroz najmenje nekoliko sedmica za postizanje najboljeg efekta.

Rascvjetala valerijana u prirodi
Listovi nane

List nane

 Nana ublažava glavobolju izazvanu stresom, smiruje uznemireni želudac i bistri um, pa može da se pije umesto kafe, koja može preterano da stimuliše nervni sistem. Dokazano smiruje apetit i smanjuje potrebu za cigaretom. 

List matičnjaka

Matičnjak rešava probleme sa nesanicom, depresijom i nemirom, pravlja raspoloženje, koncentraciju i pamćenje! 

Listovi matičnjaka u prirodi

Relaxin čaj za smirenje je mešavina aktivnih biljnih sastojaka protiv nemira, razdržljivosti, nesanice i za lakše nošenje sa stresom, na bazi nane, kamilice, valerijane i matičnjaka, a javlja se i u varijantama sa kantarionom i vrijeskom.

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje Relaxin čaja

Relaxin čaj za smirenje i kontrolu stresa dolazi u kartonskoj, obloj kutiji koja je 100% biorazgradiva a nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ako se prikladno odlaže u otpad. Dizajn pakovanja proizvoda je pogodan za čuvanje čaja, koji je dodatno upakovan unutar ambalaže. Uz čaj dolazi uputstvo za pripremu i upotrebu čaja te prikazan sastav čaja.

50g

Neto težina proizvoda

30 porcija

Po jednoj
kutiji

10 - 15 dana

Redovnog korišćenja

2 - 3 meseca

Prosečno trajanje terapije

Zaključak o Relaxin čaju

„Relaxin čaj za smirenje je proizvod koji mi je omogućio da značajno umanjim stres koji svakodnevno osećam – posle konzumiranja čaja osećam se vrlo smireno, opušteno i fokusirano, pa sam spreman da se svež uhvatim ukoštac sa svim obavezama!“

Budući da sam relativno slučajno došao do Relaxin čaja za smirenje, pozitivno sam iznenađen rezultatima. Definitivno osećam kako je moja tolerancija na stres bolja, znatno bolja nego pre uvođenja čaja Relaxin u dnevnu rutinu opuštanja.

Osećam se opuštenije i odmornije,  posebno je lep osećaj odlaska na spavanje nakon šoljice toplog Relaxin čaja.

Moja supruga ga posebno često koristi dok je na dijeti, jer joj pomaže da se izbori s napadima gladi, zato je našao svoje stalno mesto na polici u našoj kuhinji.

Rezultati koje je pokazao Relaxin čaj su definitivno za preporuku!

Nakon intenzivne prve kure i ispijanja čaja više puta dnevno, nastavio sam da ga koristim jednom dnevno – kao prevenciju i stalnu pomoć u kontroli stresa i zaštiti svog organizma od njegovog štetnog uticaja.

Relaxin – čaj za smirenje i stres će vam pomoći da redukujete i kontrolišete stres.

Uvek sledite uputstvo za upotrebu.

Za više informacija o proizvodima, posetite NutraAktiv stranicu!