pureslim-tablete-pakovanje

Kapsule za mršavljenje

Pure Slim - kapsule za mršavljenje i toniranje mišića

Pure Slim - kapsule za mršavljenje i toniranje mišića su prirodni suplement ishrani koji će vam omogućiti da u kratkom vremenskom periodu tonirate svoje mišiće te odstranite višak kilograma na prirodan način.

Učinkovitost 9.9/10
Sastav 9.5/10
Miris 9.5/10

Detaljnja recenzija - Pure Slim kapsule

Pure Slim je neverovatan prirodni dodatak koji kombinuje biljni sastav sa preciznim naučnim ispitivanjima. Pure Slim sadrži minerale, vitamine i omega 3 masne kiseline izvedene iz sinetrola, koji sadrži antocijanin, ekstrakte citrusa, cijanidin-3-glikozid, flavanon, grejpfrut, flavonoide, hesperidin, naringin, neohesperidin, polifenole i ekstrakt. Pored toga, sastav sadrži mač, jedinstveni japanski čaj koji podmlađuje telo i ubrzava metabolizam. Sinetrol je patent zaštićen proizvod i kao takvi njegovi sastojci su u osnovi standardizovani ekstrakti pomorandže, grejpa, semena guarane i sušenog voća, kao i sok od crvene pomorandže. Što se tiče ekstrakta japanskog čajevca, odavno je poznato da sadrži puno vitamina A, B, C i E, kao i teina i karotena, što ga čini izuzetno moćnim i lekovitim. Uz visoku koncentraciju antioksidansa koji daju energiju, istovremeno topeći masne naslage i detoksicirajući telo, ovaj čaj takođe pojačava metabolizam, poboljšava raspoloženje i fokus i pomaže telu u borbi protiv virusa i klica.

Prednosti

 • Direktno deluje na bol na nanešenom području
 • Aktivno pomaže kod boli u venama, zglobovima i mišićima
 • 100% prirodni sastav
 • Dugoročno uklanja bol
 •  
 •  
 •  

Mane

 • Može uzrokovati trnjenje mesta na kojem je nanešen gel
 •  
 •  
 •  
matcha

Matcha čaj

Specifični japanski čaj, koji će vam podmladiti telo i ubrzati metabolizam.

Sinetrol

Sastoji se prvenstveno od standardizovanih ekstrakata pomorandže, grejpa, semena guarane i sušenog voća, kao i soka crvene pomorandže.

sinetrol

Koje još sastojke sadrže Pure Slim kapsule?

Pure Slim kapsule za mršavljenje i toniranje mišića sadrže dodatne sastojke:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje Pure Slim kapsula

Pure Slim kapsule za mršavljenje dolaze u plastičnom pakovanju te nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ukoliko se prikladno odlaže u otpad. Također, dobijate uputstvo za korištenje kapsula te prikazan sastav gela. 

Zaključak o Pure Slim kapsulama

"Kod Pure Slim kapsula je najbitnije što daju efekt jako brzo nakon korištenja.. već kroz nekoliko dana osjetite ogromnu razliku."

Pure Slim deluje kombinovanjem sinergijske mešavine prirodnih komponenata kako bi se maksimalizovao efekat ubrzavanja procesa u jetri, koja je sada stimulisana da ubrza metabolizam, detoksikaciju i razgradnju masnih naslaga koje se nalaze u telu. Kao što pokazuju iskustva i komentari naših korisnika, ovaj preparat je jedan od najboljih na svetu, a medicinska ispitivanja pokazala su neverovatno pozitivne rezultate bez neželjenih efekata. Kupci ne samo da su primetili očigledan gubitak kilograma u prvih nekoliko nedelja upotrebe ovog proizvoda, već su im se činili i znatno mlađi, zdraviji i mlađi.