purekick-krema-pakovanje

Kapsule za topljenje masti

Pure Kick - kapsule za sagorevanje masti u telu

Pure Kick – kapsule za sagorevanje masti u telu su proizvod na prirodnoj bazi koje sadrže vitamine B6 i B12, cink i ekstrakt zelene kafe koji izuzetno pozitivno deluju na proces sagorevanja masti u telu.

Učinkovitost 9.9/10
Sastav 9.5/10
Miris 9.5/10

Detaljnja recenzija - Pure Kick kapsule

Koliko nas je probalo najstrože dijete u namjeri da smršamo, a čak i ako smo uspješni, koliko se nas još uvijek bori sa viškom masti na stomaku? Ono o čemu se nedovoljno diskutuje su opasnosti samih dijeta koje smo u stanju da sledimo kako bismo postigli odgovarajuću telesnu težinu i formu. Realnost je takva da bi prehrana mogla dugoročno štetiti našem zdravlju. Iako možda nećemo odmah doživeti posledice, one postoje. Pored toga, većina nas nema bolesti i ne želi da podnosi skupe terapije, koje u svakom slučaju ne daju trajne ishode. Uzimajući u obzir sve ove promenljive, grupa naučnika razvila je efikasnu formulu koja je potpuno prirodna i bez štetnih efekata. Ovo su Pure Kick kapsule dizajnirane da vam pomognu da izgubite višak masnog tkiva i oblikujete svoju mišićnu masu!

Prednosti

 • Direktno deluje na bol na nanešenom području
 • Aktivno pomaže kod boli u venama, zglobovima i mišićima
 • 100% prirodni sastav
 • Dugoročno uklanja bol
 •  
 •  
 •  

Mane

 • Može uzrokovati trnjenje mesta na kojem je nanešen gel
 •  
 •  
 •  

Prednosti sastava Pure Kick kapsula

vitamin-b

Vitamini B6 i B12

Vitamini B6 i B12 su korisni iz različitih razloga. Iako smo svi svesni da vitamin B12 podržava naš imunološki sistem, on takođe povećava izdržljivost i daje energiju, dok vitamin B6 ima direktan efekat na ugljene hidrate i masti koje trošimo, podržavajući izgradnju mišića i gubitak masti.

Ekstrakt zelene kafe

Ekstrakt zelene kafe reguliše naš apetit i generalno poboljšava stanje naše mišićne mase.

zelena-kafa
cink

Cink

Cink je fenomenalan jer je njegova funkcija da smanji holesterol u krvi.

Koje još sastojke sadrže Pure Kick kapsule?

Pure Kick kapsule za topljenje masnih naslaga deluju direktno na razlaganje masti u telu. Pored vitamina B6 i B12, cinka i ekstrakta zelene kafe, Pure Kick još sadrže sledeće sastojke:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje Pure Kick kapsula

Pure Kick kapsule za topljenje masti u telu dolaze u plastičnom pakovanju te nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ukoliko se prikladno odlaže u otpad. Također, dobijate uputstvo za korištenje gela te prikazan sastav gela. 

0.018 kg

Neto težina proizvoda

22.3 mm

Broj porcija

1.2 m

Broj dana redovnog korištenja

3.5 mm

Prosječno trajanje terapije

pakovanje-purekick-tableta

Zaključak o Pure Kick kapsulama

"Pure Kick kapsule za topljenje masti u telu su proizvod koji sam tražio! Vrlo su jednostavne za koristiti (jednom ili dva puta dnevno) te nemaju neželjenih efekata kao slični proizvodi koje sam probao!"

Koliko vas žele oblikovano telo i definisani mišići, i bez obzira na to koliko treninga radite, bilo kod kuće ili u teretani, uvek postoje ona uznemirujuća područja koja vas iritiraju i odbijaju da odu? Brojne dijete su neefikasne. A da ne spominjemo koliko oni mogu biti nezahvalni kada je reč o dugoročnom nanošenju štete našem zdravlju. Hirurški postupci su izuzetno skupi i njihovi efekti su često prolazni. Sve ovo se može izbeći uz pomoć kapsula Pure Kick! Budući da su ove kapsule napravljene od biljaka i predstavljaju organski proizvod, nema negativnih posledica ili neželjenih efekata. Izvorno rezervisan za profesionalne sportiste, proizvođač je odlučio da ga učini dostupnim široj javnosti i brzo je postao jedan od najtraženijih proizvoda na tržištu.