prostatx-čaj-pakovanje

Čaj za poboljšanje funkcije prostate

ProstatX - čaj za prostatu

ProstatX – čaj za poboljšanje funkcije prostate je čaj na 100% prirodnoj bazi koji pomaže pravilnom radu prostate. Prostata je neretko rizična tačka za muškarce, budući da 1 od 12 muškaraca između 30-41 godine imaju uvećanu prostatu. S godinama se problem uvećava i zahteva aktivnu brigu o zdravlju urinarnog trakta.

Učinkovitost 9.4/10
Sastav 9.8/10
Okus 8.8/10

Detaljna recenzija - ProstatX čaj

ProstatX čaj za zdravlje prostate

Ako znamo da 1 od 12 muškaraca između 30 i 40 godina već ima uvećanu prostatu, to je definitivno razlog da redovno proveravate prostatu – iako možda nemate naviku za to. Problemi sa prostatom su uobičajeni problemi kod muškaraca, praktično neizbežni sa starošću.

U ovoj recenziji analiziramo vrlo popularan proizvod u Srbiji za tretiranje problema sa prostatom i  otežanim mokrenjem, to je ProstatX čaj.

Kao i većina starijih ljudi, moj otac ima problem sa prostatom, pa je probao ProstatX čaj kao prirodni lek za prostatu i poboljšanje funkcije prostate.

Iskustvo sa ProstatX čajem za zdravlje urinarnog trakta

Proizvod je poručen preko interneta i stigao je na adresu kroz nekoliko radnih dana. Proizvod je plaćen po pouzeću.

Na prvu, ProstatX čaj obećava dobar ukus, zbog lepe i prijatne boje pakovanja. U uputstvu je naglašeno da je ProstatX čaj za poboljšanje funkcije prostate 100% prirodni proizvod koji na potpuno prirodan način pomaže i podstiče ispravan rad prostate kod muškaraca.

Preporučuje se konzumiranje čaja svakodnevno. Idelano je uzimati 2 ili 3 puta dnevno šoljicu čaja. Moj otac se strogo pridržavao uputstva, pa je konzumirao ProstatX čaj 2 puta dnevno.

Nakon mesec dana redovnog konzumiranja čaja, problemi sa prostatom su se značajno povukli pa su njegovi problemi sa otežanim, bolnim i učestalim mokrenjem znatno olakšani.

ProstatX je preporučen  kao dvomesečna terapija, pa trenutno uzimamo drugu turu terapije ProstatX čaja. Po očevom svedočenju, čaj je solidnog ukusa i prijatnog mirisa. 

Konačan zaključak i savet za ProstatX čaj kao pomoć u lečenju prostate

ProstatX je važna pomoć, jer je proizvod namenjen čestom oboljenju kod muškaraca. ProstatX pomaže kod uvećane prostate i svih dodatnih komplikacija i infekcija u urinarnom traktu zahvaljujući svom kvalitetnom sastavu.  Nepravilnosti u radu prostate mogu da dovedu do infekcije prostate ili težih bolesti.

Uz redovno korištenje ProstatX preparata, možete da očekujete poboljšan rad i funkciju prostate i smanjen rizik od  ozbiljnih problema.

Čajevi su važna pomoć i podrška zdravlju urinarnih puteva, jer sprečavaju i leče infekcije i imaju blagotvorno dejstvo na čitav urinarni trakt, ali prirodan proizvod je dodatak prehrani, odnosno redovnoj terapiji i nije zamena za nju. 

Prednosti ProstatX čaja

  • Pomaže kod oslabljene funkcije prostate
  • Umanjuje postojeće simptome problematične prostate
  • 100% prirodni sastav
  • Jednostavna priprema

Mane ProstatX čaja

  • Podstiče često uriniranje
  •  

Prednosti sastava ProstatX čaja

medvetka

Medvetka (uva)

Medvetka je popularna biljka zbog delotvornosti koju je pokazala kod urinarnih oboljenja i oboljenja prostate. Prema ‘Healthline’ izvoru, medvetka pomaže pri ublažavanju simptoma infekcija u donjem urinarnom traktu poput peckanja pri uriniranju i umanjuje učestalost mokrenja. 

Seme lana

Lan je takođe popularna biljka zbog svog hemijskog sastava koji pomaže očuvanju zdravlja mnogih telesnih funkcija. Kod prostate i urinarnog sistema, seme lana pomaže zahvaljujući lignanu koji pozitivno deluje na zdravlje urinarnog trakta, prostate i bubrega.

Seme lana je vrlo dobar dodatak koji sprečava progresiju uvećanja prostate i pomaže normalizovanju njene funkcije. 

seme-lana
list-breze

List breze

O lekovitosti lista breze nisam znao u ovom kontekstu, ali list breze aktivno podstiče proizvodnju urina te pročišćava urinarni trakt, uključujući prostatu. Samim tim, efikasno deluje na probleme sa prostatom i urinarnim traktom.

ProstatX čaj za poboljšanje rada prostate sadrži dodatne aktivne sastojke pored medvetke, semena lana i lista breze koji pomažu pri normalnom funkcionisanju rada prostate i koji umanjuju postojeće simptome problema sa prostato i olakšavaju neregularno, otežano ili bolno uriniranje. Sastav može da obuhvata i biljke koje nisu navedene i da se menja u cilju unapređenja  recepture:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje ProstatX

ProstatX čaj za pomoć u  radu prostate dolazi u kartonskoj, obloj kutiji koja je 100% biorazgradiva a nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ako se prikladno odlaže u otpad. Dizajn pakovanja proizvoda je pogodan za čuvanje čaja, koji je dodatno upakovan unutar ambalaže. Takođe, uz preparat dolazi uputstvo za korištenje čaja sa navedenim sastavom čaja.

50g

Neto težina proizvoda

30 porcija

U sklopu
jedne kutije

10-15 dana

Redovnog korišćenja

2 - 4 meseca

Prosečno trajanje terapije

Zaključak o ProstatX čaju

„ProstatX čaj za poboljšanje rada i funkcije prostate je moj spasilac! Dugo vremena se borim sa problemima sa prostatom te sam napokon pronašao proizvod koji je efikasno delovao na moje probleme sa disfunkcionalnom prostatom i učestalim urinarnim infekcijama.“

Za svakog muškarca je bitno da proverava da li ima problem sa prostatom. Problem je čest ali se često i ne prepoznaje sve dok ne dođe u poodmaklo stanje. Bitno je i posetiti lekara stručnjaka/urologa koji može precizno dijagnostifikovati problem prostate i urinarnog trakta.

Svakako, ProstatX – čaj za poboljšanje funkcije i rada prostate delotvorna je prirodna opcija. Po mišljenju mog oca, kao i revizije sastava ProstatX čaja, probleme sa prostatom je očito moguće kontrolisati, sanirati i sprečiti veće probleme. 

ProstatX je čaj koji je 100% prirodan i na biljnoj bazi niza lekovitih biljaka koje po svom sastavu aktivno ublažavaju simptome poremećenog rada prostate.

Biljni sastojci u čaju ProstatX sprečavaju stvaranje infekcija u urinarnom traktu, saniraju ih i umanjuju, olakšavaju mokrenje i pomažu bubrezima da zdravo rade.

Za više informacija o proizvodima, posetite NutraAktiv stranicu!