nutrivix-tablete-pakovanje

Kapsule za ubrzavanje metabolizma

NutriVix - kapsule za ubrzavanje metabolizma

Nutrivix kapsule za ubrzavanje metabolizma su dodatak ishrani koji pomaže kod topljenja masti i izlučivanja nezdravih materija iz organizma.

Učinkovitost 9.9/10
Sastav 9.5/10
Miris 9.5/10

Detaljnja recenzija - Nutrivix kapsule

Nutrivix je dodatak za smanjenje telesne težine koji promoviše zdrav i brz gubitak težine. I iako ste do sada sigurno čuli za brojne takve predmete, niko ne može da garantuje da se kilogrami koje ste izgubili neće vratiti ili da vam zdravlje neće biti ugroženo. Kako ukazuju iskustva i mišljenja, ovaj preparat donosi rezultate brzo, lako i potpuno sigurno za zdravlje korisnika, jer se u potpunosti sastoji od inovativno stečenih moćnih biljnih ekstrakata, bez upotrebe hemijskih preparata.

Nutrivix je izuzetno uravnotežen proizvod jer sadrži samo biljne ekstrakte vrsta za koje je poznato hiljadama godina da sadrže medicinske komponente koje pomažu u gubitku težine i pospešuju metabolizam. Zbog toga je formulacija Nutrivix među najboljima na tržištu. Ovi biljni elementi uključuju, naravno, zeleni čaj, koji pored regulisanja metabolizma šećera pozitivno utiče na izgled vaše kože i vaše raspoloženje. To se postiže kombinacijom polifenola i antioksidanata. Pored toga, recept sadrži dobro poznatu biljku sena, koja ima dugu istoriju upotrebe u Evropi i Aziji zbog svoje sposobnosti da reguliše varenje i pomaže u pročišćavanju creva. A manje poznati, ali znatno moćniji su ekstrakti breze koji imaju izuzetan efekat na smanjenje upale, podmlađivanje, ubrzanje metabolizma i izlučivanje vode iz tela.

Prednosti

 • Direktno deluje na bol na nanešenom području
 • Aktivno pomaže kod boli u venama, zglobovima i mišićima
 • 100% prirodni sastav
 • Dugoročno uklanja bol
 •  
 •  
 •  

Mane

 • Može uzrokovati trnjenje mesta na kojem je nanešen gel
 •  
 •  
 •  

Prednosti sastava Nutrivix kapsula

sena

Ekstrakt sene

Od davnina poznata po celoj Evropi i Aziji zbog svoje sposobnosti da reguliše probavu i utiče na detoksifikaciju creva. Diuretik je, a potrebno je očistiti creva kako bi se eliminisali neželjeni elementi koji narušavaju našu sposobnost efikasnog funkcionisanja. Prevencija zatvora je jedna od karakteristika ove biljke.

Zeleni čaj

Zeleni čaj, koji pored svoje sposobnosti da reguliše metabolizam šećera, takođe utiče i na lepotu vaše kože i vaše dobro raspoloženje.ima visoku koncentraciju antioksidanata i polifenola. Antioksidanti štite telo od slobodnih radikala i imaju direktan efekat na starenje i niz drugih degenerativnih poremećaja. Pored toga, polifenol je kritična komponenta jer štiti telo od slobodnih radikala i prevremenog starenja. Vredi napomenuti da veoma blagotvorno deluje na holesterol, povećavajući količinu dobrog holesterola u krvi.

zeleni-čaj
breza

Ekstrakt breze

Ima zapanjujuće dejstvo kada je u pitanju obaranje upala, podmlađivanje, ubrzanje metabolizma, kao i izbacivanje viška vode iz organizma. Breza ima dugu istoriju u tradicionalnoj medicini i koristi se u raznim tretmanima, posebno onima koji utiču na funkciju creva. Koriste se kora, lišće, pupoljci i stablo breze. Lišće breze je u prirodi diuretik.

Koje još sastojke sadrži Nutrivix kapsule

Nutrivix kapsule za ubrzavanje metabolizma sadrže dodatne sastojke:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje Nutrivix kapsula

Nutrivix kapsule za ubrzavanje metabolizma dolaze u plastičnom pakovanju te nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ukoliko se prikladno odlaže u otpad. Također, dobijate uputstvo za korištenje gela te prikazan sastav gela. 

Zaključak o Nutrivix kapsulama

"Nutrivix kapsule su jedan od suplemenata koje koristim u ishrani skoro svakodnevno - te ne mogu zamisliti da ih ne konzumiram jer mi jako pomažu pri probavi."

Najvažnije je da je korisničko iskustvo Nutrivixa potpuno bezbedno, bez neželjenih efekata, kao što je to često slučaj sa sličnim preparatima na bazi hemijskih komponenata. Pogledajte bilo koji medicinski forum i videćete koliko je pojedinaca zadovoljno ovim proizvodom i kako im se težina ne vraća ni nakon što prestanu da ga uzimaju. Od uvođenja u Srbiji, prodaja se brzo širi zbog visokog kvaliteta proizvoda i relativno razumnih troškova, a svaki domaći forum koji se bavi ovim temama otkriće preovlađujuće pozitivne komentare.

Propratni komentari na sajtovima foruma svedoče o neverovatnom efektu ovog dodatka za mršavljenje koji svojim prednostima smanjenja težine postepeno, ali neprestano osvaja svet! Ono što zadovoljni korisnici dosledno izveštavaju je da su im se apetiti gotovo trenutno smirili, što znači da više ne žude za hranom duž puta. To je zato što ovaj preparat uravnotežuje metabolizam šećera, što znači da ne postoji rizik od debljanja.