nefrofix-čaj-pakovanje

Čaj za poboljšanje rada bubrega i urinarnog sistema

Nefrofix - čaj za bubrege i urinarni sistem

Nefrofix – čaj za prirodno poboljšanje rada bubrega i urinarnog sistema je 100% prirodni čaj koji se koristi u slučaju neispravnog rada bubrega. Bubrezi imaju zadatak filtriranja organizma od štetnih i otpadnih materija i njihova zdrava funkcija je važna za zdravlje i dugovečnost.

Učinkovitost 9.3/10
Sastav 9.5/10
Okus 9.2/10

Detaljna recenzija - Nefrofix čaj

Nefrofix čaj za zdravlje bubrega i urinarnog sistema

Problemi sa bubrezima se pojavljuju relativno često – posebno kod ljudi koji se loše i nezdravo hrane ili preteruju u konzumaciji alkoholnih pića i cigareta. To je zato što su bubrezi glavni ‘filteri’ i čistači našeg organizma, uz naravno jetru, pa kada ih preterano opteretimo, možemo loše da delujemo na njih.

Važno je na vreme rešavati probleme sa bubrezima i sa upalama u urinarnom traktu, nelečene infekcije mogu da izazovu oboljenje bubrega i dodatne komplikacije.

Nefrofix – prirodan preparat za zdravu bubrežnu funkciju

S obzirom na to da su problemi sa bubrezima i upale urinarnog sistema poznate svime, a posebno starijim ljudima, prirodna rešenja su zdrava i pomažu izbegavanju lekova koji dodatno opterećuju bubrege.

U mom istraživanju prirodnih proizvoda se istaknuo proizvod ‘Nefrofix’ čaj za podsticanje funkcije bubrega i urinarnog trakta. To je 100% prirodni proizvod u obliku čaja koji je jednostavan za pripremu i konzumaciju. 

Stoga, za recenziju proizvoda ‘Nefrofix čaj za bubrege i urinarni trakt’ sam istražio komentare i mišljenja onih koji su probali Nefrofix čaj zbog bolova ili upale bubrega ili urinarnog trakta. Ono što Nefrofix – čaj za prirodno poboljšanje rada bubrega i urinarnog trakta garantuje jeste da je 100% prirodni proizvod, što njegov sastav i potvrđuje.

Čaj treba da pomogne  bubrezima da vrše svoju ulogu u telu na prirodan način, pogotovo kod pacijenata koji imaju povišen krvni pritisak, dijabetes ili probleme sa mokrenjem koji mogu dovesti do razvoja akutne bubrežne bolesti.

Zaključak i savet o Nefrofix čaju kod bolesti bubrega, urinarnih infekcija i upala 

Važno je naglasiti da se Nefrofix čaj preporučuje u slučaju simptoma slabijeg protoka krvi prema bubrezima – ali da se konzumira sa oprezom ako nemamo nikakvu dijagnozu. 

Nefrofix čaj je po iskustvima korisnika dobra pomoć u lečenju urinarnih infekcija i za očuvanje zdravlja bubrega.

Čaj je vrhunska biljna mešavina i odlična pomoć kod problema sa bubrezima i urinarnim traktom, ali nije zamena za lekove i terapiju, nego njen dodatak, pa se jedino na taj način i preporučuje.

Prednosti Nefrofix čaja

  • Pomaže očuvanju zdravih bubrega
  • Pomoć protiv infekcija urinarnog trakta
  • 100% prirodni sastav
  • Jednostavna priprema čaja

Mane Nefrofix čaja

  • Može da podstakne češće uriniranje
  •  
  •  

Prednosti sastava Nefrofix čaja

Kukuruzna svila

Kukuruzna svila

O dobrobitima kukuruzne svile nisam znao mnogo dok nisam pročitao sastav Nefrofix čaja. Prema ‘Healthline’ izvoru, kukuruzna svila sadrži flavonoide i druge zdrave sastojke koji pomažu kod aktivnog izlučivanja mokraće i viška tečnosti iz tela – što pojašnjava zašto je Nefrofix čaj dobra opcija u slučaju pročišćavanja bubrega i urinarnog trakta, ali i za smanjenje krvnog pritiska.

Poljska preslica

Poljska preslica je biljka koja je bogata sastojcima i flavonoidima koji podstiču fitoterapijsko dejstvo na mokraćne i bubrežne tegobe, posebno kod bubrežnog kamenca. Ova biljka je izuzetan dodatak, uz kukuruznu svilu, u Nefrofix čaju, jer ima dobar uticaj na funkciju urinarnog trakta. 

poljska-preslica
persun

Peršun

Možda ćete se iznenaditi – ali ova biljka koju svakodnevno viđamo u kuhinjama ima izuzetne protivupalne sposobnosti, kao i aktivne materije koje regulišu urinarnu pH vrednost i visok krvni pritisak, što sve pomaže očuvanju bubrežne funkcije. 

Nefrofix čaj za poboljšanje rada bubrega i urinarnog sistema sadrži brojne biljne i delotvorne sastojke koji pomažu kod izlučivanja nezdravih materija, očuvanja bubrežne funkcije, protiv upala i infekcija čitavog urinarnog trakta. Sastav može da se menja prilikom unapređenja recepture:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje NefroFix čaja

Nefrofix čaj za poboljšanje funkcije bubrega i urinarnog trakta dolazi u kartonskoj, obloj kutiji koja je 100% biorazgradiva a nalepnice su papirnate – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ako se prikladno odlaže u otpad. Dizajn pakovanja preparata je pogodan za čuvanje čaja, koji je dodatno upakovan unutar ambalaže. Uz preparat dolazi uputstvo za upotrebu i pripremu čaja te prikazan sastav čaja. 

50g

Neto težina proizvoda

30 porcija

U sklopu
jedne kutije

10 - 15 dana

Redovnog korišćenja

3 - 4 meseca

Prosečno trajanje terapije

Zaključak o Nefrofix čaju

„Nefrofix čaj za poboljšanje rada bubrega i urinarnog trakta je suplement u obliku čaja koji konzumiram redovno da bi moji bubrezi bolje funkcionisali.. pre nekoliko godina mi je dijagnostifikovana akutna bubrežna bolest, pa od tada imam problema sa radom bubrega i nivoom vode, soli i vitamina u organizmu. Nefrofix čaj je do sada pokazao značajnu pomoć. Mnogi simptomi su umanjeni a neki su i nestali!“

Ako tražite prirodno rešenje za problem sa bubrezima ili infekcijama i upalama urinarnog trakta, Nefrofix 100% biljni čaj je dobar izbor. To kažu brojni pozitivni komentari i isksutva. 

Kao čaj za poboljšanje rada bubrega i urinarnog trakta dragocen je proizvod za svakog ko ima probleme sa izlučivanjem viška vode iz tela, odnosno čiji bubrezi ne vrše svoju funkciju ispravno. 

Ako osećate da vam se voda zadržava u telu, moguće je da imate problem sa bubrezima koji se može rešiti konzumiranjem Nefrofix čaja.

Kod dijagnoze o akutnoj bubrežnoj bolesti ili sličnog težeg stanja, Nefrofix se preporučuje samo uz propisane farmaceutske lijekove. 

Za više informacija o proizvodima, posetite NutraAktiv stranicu!