kardiomax-čaj-pakovanje

Čaj za srce i krvne sudove

KardioMax - čaj za srce

Kardiomax – čaj za srce i krvne sudove je 100% prirodni suplement za zdravlje srca i krvnih sudova koji prirodno jača srce i reguliše visoki krvni pritisak.

Učinkovitost 9.5/10
Sastav 9.6/10
Okus 8.8/10

Detaljnja recenzija - KardioMax čaj za srce

KardioMax za zdravlje srca i krvnih sudova

Zdravlje srca i krvnih sudova je krucijalno za svakog čoveka – posebno ukoliko se radi o srcu koje ima potencijalnu manu, ili je izloženo velikom naporu, poput fizičkog rada, treninga, itd. Od velike je važnosti na pravi način se pobrinuti za svoje srce – što je jedna od stvari na koje smatram da bi svi generalno trebalo da obratimo više pažnje. Posebno se sa strošću uvećava briga koju moramo da pokažemo za zdravlje srca i krvnih sudova

KardioMax protiv visokog krvnog pritiska

Istražujući više o radu i funkciji srca i krvnih sudova, pronašao sam da je jedan od najboljih prirodnih lekova za ispravan rad srca ustvari čaj od gloga – što je zanimljivo jer je čaj od gloga inače popularan kao prirodni lek za visok pritisak, a pozitivno utiče na lupanje srca i aritmiju.

Od ranije imam problem sa preskakanjem otkucaja srca i ubrzanim radom, odnosno lupanjem srca. Naravno da ću probati čaj od gloga kad je tako dobar za navedene probleme! 

Glog – jedan od glavnih sastojaka u mešavini Kardiomax

U daljem istraživanju, fokusirao sam se na pronalazak dobrog čaja za srce na bazi gloga pa sam tako naleteo na KardioMax čaj za srce i krvne sudove, na reklami na internetu. Poručio sam ga onlajn, dostavljen je na kućnu adresu i platio sam prilikom preuzimanja. Dostava je bila besplatna.

Način upotrebe KardioMax čaja za kardiovaskularno zdravlje

KardioMax čaj se smatra prirodnim lekom za jačanje srca koji se konzumira 1-3 puta dnevno kroz dva meseca osnovne kure. Već nakon mesec dana konzumiranja KardioMax čaja se očekuje poboljšanje funkcije srca i krvnih sudova.

Moram priznati da je čaj relativno ukusan, s obzirom na to da sam očekivao da čaj od gloga nema dobar okus. Ipak i drugi aktivni sastojci doprinose boljem ukusu od očekivanog.

Konačni zaključak o Kardiomax čaju za prevenciju i kontrolu hipertenzije

Kardiomax – čaj za zdravlje srca i krvnih sudova u organizmu je 100% prirodni proizvod koji je pomoć u kontroli visokog krvnog pritiska i koji deluje pozitivno na zdravlje i rad srca. Moje iskustvo je pozitivno. 

Kardiomax čaj predstavlja prirodno rešenje u vidu suplementa ishrani i lekovima za pritisak a svojom aktivnom biljnom osnovnom dobra je prevencija kardiovaskularnih bolesti.   

Prednosti KardioMax čaja

 • Poboljšava funkciju srca i krvnih sudova
 • Normalizuje krvni pritisak
 • 100% prirodni sastav
 • Jednostavna priprema
 •  
 •  
 •  

Mane KardioMax čaja

 • Koristi se isključivo kao suplement farmaceutskim lekovima
 •  
 •  
 •  

Sastav KardioMax čaja za srce:

glog

Glog

Glog opušta krvne sudove, poboljšava cirkulaciju krvi, reguliše krvni pritisak i normalizuje nivo holesterola u krvi. Prebogat flavonoidima, prirodni je tonik koji jača i stimuliše srce, pojačava prokrvljenost koronarnih sudova, smiruje ubrzan rad srca, opušta osećaj stezanja u grudima i deluje umirujuće na centralni nervni sistem.

Stolisnik

Stolisnik (hajdučka trava) čisti i osnažuje krv, pomaže u lečenju angine.

stolisnik
šipak

Šipak

Šipak sprečava nakupljanje naslaga u arterijama koje ometaju cirkulaciju krvi, deluje diuretski i osvežavajuće, olakšava znojenje i bogatstvom flavonoida štiti srce i krvne sudove.

Kardiomax čaj za srce i krvne sudove sadrži dodatne sastojke u svom sastavu koji dodatno doprinose njegovoj efikasnosti u zaštiti kardiovaskularnog zdravlja:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje KardioMax

Kardiomax čaj za regulisanje pritiska dolazi u kartonskoj, obloj kutiji koja je 100% biorazgradiva a nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ako se prikladno odlaže u otpad. Dizajn pakovanja proizvoda je pogodan za čuvanje vašeg čaja, koji je dodatno upakovan unutar ambalaže. Takođe, uz preparat dolazi uputstvo za pripremu i upotrebu čaja te prikazan sastav čaja.

50g

Neto težina proizvoda

30 porcija

U sklopu
jedne kutije

15 - 20 dana

Redovnog korišćenja

2 - 4 meseca

Prosečno trajanje terapije

Zaključak o KardioMax čaju

„Kardiomax čaj za zdravlje srca i krvnih sudova svakodnevno koristim uz lekove za pritisak. Imao sam osećaj da će mi Kardiomax pomoći zbog svog sastava na bazi gloga i lekovitog bilja koji je odličan za poboljšanje funkcije srca, kao i krvnih sudova. Bio sam u pravu!“

Izuzetno mi je drago što sam pronašao čaj od gloga u prirodnoj mešavini KardioMax. Odličan je za svakog ko želi da ojača svoje srce i krvne sudove, kao i da na prirodan način reguliše visok pritisak.

Nakon konzumiranja KardioMax čaja za srce i krvne sudove tokom mesec dana, osetim da moje srce više ne preskače, nestaje osećaj nemira i stezanja u grudima. Nema više ubrzanog rada srca pred spavanje!

Kardiomax – čaj je prirodni lek za jačanje srca na 100% prirodan način i na biljnoj bazi gloga, stolisnika i šipka, imele, valerijane, lipe i breze hemijskog sastava koji efikasno rešava probleme visokog pritiska i lekovito deluje na krvne sudove, a uz diuretičke sposobnosti dodatno reguliše povišen krvni pritisak.

Kardiomax deluje protiv nakupljanja naslaga u krvnim sudovima koje su prepreka u protoku krvi.

Kardiomax čaj je prirodna pomoć za regulisanje krvnog pritiska, odnosno vredan suplement koji se može koristiti zajedno sa farmaceutskim lekovima za najbolji efekat.

Za više informacija o proizvodima, posetite NutraAktiv stranicu!