hypertin-čaj-pakovanje

Čaj za povišen pritisak

Hypertin - čaj za regulisanje krvnog pritiska

Hypertin – čaj za povišen pritisak je 100% prirodni suplement za kontrolisanje visokog krvnog pritiska. Dugoročni pritisak na zidove arterija može dovesti do ozbiljnih problema poput arteroskleroze te moždanog i srčanog udara. Kardiovaskularni problemi se mogu sprečiti i kontrolisati.

Učinkovitost 9.5/10
Sastav 9.6/10
Okus 8.7/10

Detaljna recenzija - Hypertin čaj

Zašto je Hypertin čaj protiv visokog krvnog pritiska dobar izbor

Poznat kao ‘tihi ubica’ – povišeni krvni pritisak postaje veliki problem modernog doba, budući da su problemi sa povišenim pritiskom, tj. hipertenzijom sve češći. Nadimak ‘tihi ubica’ nastao je upravo jer je vrlo teško detektovati ikakav simptom povišenog pritiska a neretko se i uočen problem ne uzima dovoljno ozbiljno, ne kontroliše i ne leči.  Problemi sa hipertenzijom obično ne odstupaju od uobičajenih pojava, poput glavobolja ili umora. Zato je jako važno redovno meriti pritisak jer je to jedini način da budete sigurni da je pritisak pod kontrolom.

U današnjoj recenziji ispitujemo delotvornost Hypertin čaja za povišen pritisak. To je 100% prirodni lek baziran na mešavini biljaka iz našeg prirodnog okruženja. U tradicionalnoj ili prirodnoj medicini, biljke iz naše okoline se smatraju uvek najdelotvornijim kod delovanja na zdravstveni problem.

Iskustva sa Hypertin čajem za povišen pritisak

Prirodni preparat protiv povišenog krvnog pritiska Hypertin preporučio je prijatelj, koji tvrdi da mu je Hypertin čaj za povišen pritisak pomogao da promeni život. Ukratko, on već duže vremena ima problem sa povišenim pritiskom zbog stresa i viška kilograma. Takođe, njegov posao je potpuno statičan (programer je) i ne kreće se mnogo u toku dana, odnosno nema nikakve fizičke aktivnosti. Uz to, ishrana mu je neredovna i ne sasvim zdrava – savršen kandidat za visok pritisak. Konačno je odlučio da se reši problema  – uz više kretanja i bolju ishranu, koje su super, ali nisu dovoljne, počeo je koristiti i Hypertin

Način upotrebe Hypertin čaja

Hypertin čaj protiv povišenog pritiska je  jednostavan za korištenje – uz čaj je priloženo detaljno uputstvo. Prema uputstvu, kafena kašičica mešavine prelije se sa 200 ml hladne vode, poklopi i zagreje do ključanja, pa  ostavi da odstoji 30-60 minuta, procedi i popije. Pije se jednom do triput dnevno pre jela.  Nakon redovnog korištenja Hypertin čaja 2 meseca, tvrdi da se nikada nije osećao bolje i lakše. Normalizovao je krvni pritisak i nastavio da pije jednom dnevno, preventivno.

Njegovo iskustvo je da je čaj delotvoran, pa sam ga kupio i za svog oca da uzima uz redovnu terapiju. Mešavina je kvalitetna pa dodatna prirodna pomoć za zaštitu krvnih sudova ne škodi. 

Dok je moj otac na redovnoj terapiji, prijatelj je dugo odbijao da sagleda problem, i dobro da je ipak počeo da proverava pritisak i preuzeo stvar u svoje ruke. Hypertin čaj mu je pomogao u tome.

Ukus Hypertin čaja za hipertenziju i konačni zaključak

Neka ova recenzija bude i vama motiv da povedete računa o zdravlju i kontroli krvnog pritiska.

Ukratko, Hypertin čaj za povišen pritisak je 100% prirodni proizvod i probrana mešavina koja pomaže u kontroli krvnog pritiska i zdravlju krvnih sudova. Pritisak je izuzetno problematičan ako prolazi neopažen ili se ne vodi računa o njemu. Hypertin čaj je rešenje u obliku zdravog dodatka ishrani i lekovima za pritisak. Pomaže u prevenciji značajnih simptoma povišenog pritiska i dugoročno deluje na stabilizaciju pritiska.

Hypertin ima jedan od boljih sastava u odnosu na ostale proizvode i prirodne čajeve za pritisak na tržištu. Ukus čaja bi, prema svedočenjima, mogao biti bolji, pa je i mene naterao da probam Hypertin čaj – meni je bio sasvim prihvatljiv

Prednosti

  • Pomaže regulisanje povišenog krvnog pritiska
  • Efikasan dodatak terapiji
  • 100% prirodni sastav
  •  

Mane

  • Koristi se isključivo kao suplement, odnosno uz farmaceutske lekove
  • Redovnost pripreme čaja
  •  

Prednosti sastava Hypertin čaja

glog

Glog

Glog je u upotrebi još od davnina zbog svoje lekovitosti. U ovoj mešavini našao je mesto  zbog svog hemijskog sastava koji efikasno deluje na regulisanje krvnog pritiska, zbog pozitivnog dejstva na krvne sudove i smirivanja “nervoze srca”.  

Stolisnik

Stolisnik, tj. hajdučka trava deluje magično u situacijama povišenog pritiska – ali na drukčiji način nego glog. Stolisnik poseduje dijuretičke sposobnosti koje direktno deluju na nakupljene štetne materije i višak tečnosti, pa pomaže kod izbacivanja toksina i viška vode, što je važno za snižavanje  krvnog pritiska.

stolisnik
Imela

Imela

Poznata biljka čije lekovitosti nismo dovoljno svesni. Dobra je za zdravu cirkulaciju i obaranje visokog krvnog pritiska, dok niski normalizuje. Ima diuretička svojstva, što znači da pomaže eliminiaciji viška vode i toksina.  Dobra je za sve kardiovaskularne bolesti.

Hypertin čaj za povišen pritisak sadrži dodatne sastojke u svom sastavu koji doprinose njegovoj delotvornosti. Sastav čaja može biti obogaćen različitim lekovitim biljkama u cilju unapređenja proizvoda:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje Hypertin

Hypertin čaj za visok pritisak dolazi u kartonskoj, obloj kutiji koja je 100% biorazgradiva a nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ako se prikladno odlaže u otpad. Ovaj dizajn proizvoda je pogodan za čuvanje vašeg čaja, koji je dodatno upakovan unutar ambalaže. Takođe, dobijate uputstvo za korištenje čaja te prikazan sastav čaja.

50g

Neto težina proizvoda

30 porcija

U jednoj kutiji

10 - 15 dana

Redovnog korištenja

2 - 3 meseca

Prosečno trajanje terapije

Zaključak o Hypertin čaju

„Hypertin čaj za regulisanje visokog pritiska je suplement koji svakodnevno koristim uz lekove za pritisak. Imao sam osećaj da će mi Hypertin pomoći zbog svog dobrog i lekovitog sastava pa je uz farmaceutske lekove koje koristim savršena kombinacija koja održava moj pritisak stabilnim i štiti krvne sudove“

Problemi sa povišenim pritiskom su opasni ali rešivi. Treba menjati nezdravu ishranu i biti više fizički aktivan. Prirodno rešenje može biti u obliku čaja.

U ovoj recenziji smo analizirali Hypertin čaj za regulisanje povišenog pritiska koji je 100% prirodan i na biljnoj bazi gloga, imele i niza drugih biljaka hemijskog sastava koji je delotovran kod snižavanja visokog pritiska i zaštite krvnih sudova.

Čaj ima diuretska svojestva, što je važno za regulisanje povišenog krvnog pritiska. Hypertin ima dejstvo protiv nakupljanja naslaga u arterijama, odnosno plaka koji sprečava normalan krvotok.

Efekat korištenja Hypertin čaja pokazao se pozitivan u slučaju mog prijatelja koji je počeo da razvija ozbiljne probleme sa pritiskom.

Zaključujem da je Hypertin čaj za regulisanje pritiska vredan suplement koji se može koristiti zajedno sa farmaceutskim lekovima za najbolji efekat. 

Hypertin se može koristiti kao prirodni dodatak ishrani i redovnoj terapiji ili  kao prirodni lek, ali uvek na sopstvenu odgovornost. 

Za više informacija o proizvodima, posetite NutraAktiv stranicu!