gojicream-krema-pakovanje

Krema za regeneraciju kože

Goji krema - krema za regeneraciju i podmlađivanje kože

Goji krema za regeneraciju i podmlađivanje kože je 100% prirodni proizvod na bazi goji bobice koja omogućava aktivnu regeneraciju ćelija kože, te uklanjanje bora.

Učinkovitost 9.9/10
Sastav 9.5/10
Miris 9.5/10

Detaljnja recenzija - Goji krema

Starenje kože je normalan i neizbežan proces. Međutim, određene promenljive, uključujući lošu ishranu, prekomerno izlaganje suncu, nedostatak fizičke aktivnosti i stres, mogu ubrzati starenje i pojavu bora. Kako možemo ubrzati proces starenja, kožu takođe možemo adekvatno zaštititi od negativnih uticaja. Ključno je da postupak započnemo odmah. Naučnici su razvili razne kompozicije kreme koje pomažu u tome, ali jedinstvena krema je nedavno stigla na tržište. To je Goji krema, zaista jedinstvena krema koja pomaže u borbi protiv starenja kože. Njegova formulacija je pogodna za sve tipove kože. Koža je zaštićena od opasnih ultraljubičastih zraka. Pored toga, ova krema uklanja bore i organski obnavlja epidermalne ćelije. S obzirom da je ova krema jednostavna za upotrebu i brzo efikasna, može se koristiti umesto drugih salonskih tretmana. Pore se zatvaraju, bore smanjuju, a koža ostaje blistava, tonirana i revitalizovana.

Prednosti

 • Direktno deluje na bol na nanešenom području
 • Aktivno pomaže kod boli u venama, zglobovima i mišićima
 • 100% prirodni sastav
 • Dugoročno uklanja bol
 •  
 •  
 •  

Mane

 • Može uzrokovati trnjenje mesta na kojem je nanešen gel
 •  
 •  
 •  
goji-bobice

Ekstrakt Goji bobice

Aminokiseline bobica Godži imaju snažan antioksidantantni efekt.

Vitamin E

Pomaže u sprečavanju pojavljivanja bora kože lica i vrata, uz pomoć obogaćivanja nutritivnim i protektivnim supstancama.

vitamin-e
gvožđe

Gvožđe

Normalizuje rad ćelija kože.

Koje još sastojke sadrži Goji krema?

Goji krema za regeneraciju i podmlađivanje kože djeluje direktno i lokalno na apliciranu površinu kože, nakon čega se upija u epidermis te dugoročno obnavlja kožu. Pored ekstrakta goji bobice, vitamina E i gvožđa, Goji krema sadrži dodatne sastojke:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje Goji kreme

Goji krema za regeneraciju kože i podmlađivanje te uklanjanje bora dolazi u plastičnom pakovanju te nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ukoliko se prikladno odlaže u otpad. Također, dobijate uputstvo za korištenje gela te prikazan sastav gela. 

Zaključak o Goji kremi

"Žao mi je što na Goji kremu nisam ranije naišla! Ova krema je uspjela da podmladi moju kožu lica za bar 5 godina. Osjećam se fantastično!"

Žene izražavaju zadovoljstvo brzinom kojom zarasta njihova koža. Već posle dve nedelje upotrebe Goji kreme, primetićete da je vaša koža podmlađena i blistava, a kako je pokazalo iskustvo, dugotrajno korišćenje ove kreme zaista će ublažiti znake starenja i obnoviti vašu kožu. Prema napomenama na stranicama foruma, nisu očekivali da će koža biti tonirana, pored čišćenja od mrlja.