Duguljasta kutija proizvoda žute i bijele boje pored grančica čajnog drveta i cvjetova kantariona

Prirodan preparat protiv gljivica u formi koncentrovanog seruma

Dermiko + lek za gljivice na noktima i koži

Dermiko+ je lek za gljivice na bazi etarskih ulja i ekstrakta je kompletno rešenje za prirodnu terapiju, oporavak i negu noktiju i kože pogođenih gljivičnom infekcijom. Zahvaljujući spoju i koncentraciji etarskog ulja čajevca protiv gljvica i ulja kantariona za negu kože, njen oporavak i regeneraciju, Dermiko pruža potpun tretman protiv gljivica. Dermiko lek za gljivice je antimikotik i antiseptik pa čisti, leči, hrani i neguje kožu i nokte pogođene gljivicama. I miriše na čisto!

Učinkovitost 9.7/10
Sastav 9.8/10
Miris 9.9/10

Detaljna recenzija - Dermiko+ protiv gljivica

Sastav leka za gljivice na noktima i koži Dermiko +

Dermiko serum sam nabavila u potrebi da nađem efikasan prirodni lek za gljivice na noktima i stopalima. Od ranije imam pozitivna iskustva sa etarskim uljem čajnog drveta. Čajno drvo je čest sastojak u kućnoj apoteci, ali je teško doći do kvalitetnog i čistog etarskog ulja, kod nas su to najčešće razblažene jeftine varijante. 

Dermiko sam izabrala jer sadrži provereno kvalitetno i čisto etarsko ulje čajnog drveta, ali i ulje kantariona. Kantarionovo ulje mi je od ranije poznato u upotrebi protiv ožiljaka ili rana od opekotina i slično, a njegovo mnogo šire i negujuće dejstvo je upravo kroz Dermiko bilo otkrovenje.

Moj problem sa gljivicama

Ja lično imam problem sa gljivicama na noktima na rukama, koristim snažna sredstva za pranje i dezinfekciju, nemilice trošim asepsol, posebno u vreme kovid pandemije sve se stalno dezinfikuje, i počele su da se pojavljuju crne duguljaste linijice duž noktiju sa kojima ranije nisam imala problema. Shvatila sama da počinju da me kolonizuju gljivice jer sam svu prirodnu odbranu i ravnotežu očito uništila.

Povrh toga, dete mi ima uporan problem sa znojenjem nogusvrabom stopala malo malo plikovi na stopalima a sada su počeli i nokti da se žute. O “mirisu” bolje da ne govorim.

Moja očekivanja i rezultati korištenja prirodnog leka za gljivice Dermiko +

Želela sam preparat koji mogu bezbedno da koristim i koji će zalečiti postojeću infekciju i pomoći mi kao stalna zaštita od novih ili ponavljajućih gljivičnih infekcija. Dermiko ulje za gljivice sam upotrebljavala prema uputstvu: nanosi se dvaput dnevno na očišćenu i potpuno suvu kožu.

Moj je problem vrlo brzo rešen, dok je lečenje na stopalima mog detata trajalo malo duže jer je i problem bio veći.

Oduševljena sam jer smo se rešili gljivica na prirodan način, ali je i osećaj na koži mnogo čistiji, lepši i mirisniji.

Šta još možete da očekujete od ulja za gljivice Dermiko +?

Ulje ima intenzivan miris antimikotika i antiseptika koji lično obožavam i nekad otvorim bočicu samo da bih ga mirisala, mada neko može i da ne voli intenzivne “medicinske” mirise.    

Moj jedini “problem” je bio u tome da moram malo da čekam nakon što nanesem ulje i ne perem ruke neko vreme da ne bih poništila pozitivno dejstvo ulja. Sa detetom to nije bio problem, budući da su u pitanju stopala, ali jeste bilo malo muka i nagovaranja oko redovnog pranja, sušenja i higijene, odnosno discipline nanošenja ulja.  Sada kada je stekao naviku, Dermiko koristi redovno, kao prevenciju i već dva meseca nemamo nikakvih problema a on se oseća lepše i bolje. Sve skupa, nije mu bilo sasvim prijatno izuvati se u školskim svlačionicama ili kod lekara zbog neprijatnih mirisa nad kojima nije imao kontrolu.

Zaključak o preparatu protiv gljivica Dermiko +

Sve u svemu, Dermiko+ je postao sastavni dio prirodne kućne apoteke i toplo ga preporučujem kao prirodan i efikasan lek za gljivice na noktima i stopalima.

Dermiko + cena

Cena Dermiko ulja za gljivice je u skladu sa kvalitetom i čistoćom ulja. Cena upućuje na kvalitet sirovina, a to su čisto etarsko ulje čajnog drveta proverenog porekla i kvalitetno kantarionovo ulje. Na količinu se uvek ostvaruje popust, pa sam odmah kupila  četiri kupitje (zapravo, kupua sam dve i dve dobila gratis). Pratite službene kanale prodaje i informišite se o najnovijim cenama i popustima. Dostava je besplatna pa sam i tu uštedela.

Prednosti Dermiko+ seruma

  • Lek za gljivice na noktima
  • Oporavlja i neguje kožu zahvaćenu infekcijom
  • 100% prirodni sastav
  • Lek za gljivice na stopalima

Mane Dermiko+ seruma

  • Potrebna je disciplina korištenja

Prednosti sastava Dermiko ulja pritv gljivica

Tamna bočica etarskog ulja sa grančicom čajnog drveta

Etarsko ulje čajnog drveta

  • Etarsko ulje čajnog drveta (Melaleuca alternifolia) poseduje dobro istražena antivirusna, antibakterijska i antigljivična svojstva pa je sastavni deo svih kvalitetnih preparata za lečenje problema kože, kose i noktiju uzrokovanih bilo vidljivim bilo neprimetnim infekcijama i upalama i njihovu negu.

Zbog  terpineola ima snažan medicinski miris, ali i lekovito dejstvo na različite uzročnike infekcija, kao antimikotik i antiseptik eliminiše neprijatne mirise i vraća zdrav izgled noktima i koži stopala.

Kantarionovo ulje

  • Kantarionovo ulje (Oleum hyperici) poseduje antivirusna, protivupalna i antigljivična svojstva koja su dobro poznata na našim prostorima od davnina.  Ulje kantarion, zahvaljujući svojim medicinskim svojstvima, nalazi široku primenu u: zarastanju rana, ubrzavanju epitelizacije kod kožnih oštećenja, lečenju kožnih problema, smirivanju upala kože, zarastanju ožiljaka, tretmanu posekotina, opekotina, kožnih čireva, virusnih i drugih infekcija.

Kantarionovo ulje će delovati na infekciju, ali i zalečiti oštećenja kože i noktiju nastala zbog gljivica zahvaljujući svojim duboko negujućim svojstvima.

Cvjetovi kantariona i teglica kantarionovog ulja na drvenom stolu

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje Dermiko +

Dermiko + serum – ulje za lečenje gljivica na noktima i koži je u zatamnjenoj bočici po standardima kvaliteta čuvanja ulja koje dolazi u kartonskoj, obloj kutiji koja je 100% biorazgradiva a nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ako se prikladno odlaže u otpad. Dizajn proizvoda je pogodan za čuvanje lekovitih ulja, koja su dodatno upakovana unutar ambalaže. Uz serum dolazi uputstvo za upotrebu leka za gljivice sa detaljnim opisom sastava i delovanja.

10ml

Neto težina proizvoda

20-30

Nanošenja po
jednoj boci

10-15 dana

Redovnog korištenja

2 meseca

Prosečno trajanje terapije

Standardno pakovanje za kozmetički preparat u formi pravougane duguljaste kutije žute i bijele boje s natpisom Dermiko

Zaključak o Dermiko + leku za gljivice

„Dermiko + je prirodna mešavina ulja koja prija koži pogođenoj gljivičnim infekcijama dok je leči i regeneriše. Pravilna nega i redovna upotreba leče gljivice i i eliminišu neprijatne prateće pojave infekcije poput neprijatnog mirisa, žutih i zadeljablih noktiju i oštećene kože. Dermiko je moćan lek za gljivice i trajni izbor u prevenciji gljivičnih infekcija i redovnoj nezi stopala koja se pojačano znoje!“

Problemi sa gljivičnim infekcijama stopala i noktiju na stopalima i rukama relativno su česti, jer su uobičajni izvori i uzroci infekcije pojačano znojenje ruku i nogu, korištenje zajedničkih prostora za fizičku rekreaciju ili higijenu, posete kozmetičkim salonima, posebno korištenje trajnih lakova i veštačkih noktiju, a u poslenje vreme i preterano korištenje snažnih sredstava za dezinfekciju koji poremete prirodnu otpornost kože i noktiju.

Problemi sa gljivicama imaju tendenciju da se vraćaju ako higijena i redovnost upotrebe lekova nije na nivou, a posebno je problem stalno korištenje lekova koji ostavljaju posledice kada se prekomerno ili predugo koriste ili jednostavno prestanu da deluju. Prednost prirodnog preparata je u tome što ne izaziva “zavisnost” kože, što leči i regeneriše i što može kontinuirano da se primenjuje i nakon lečenja kao efikasna prevencija.

Dermiko + smo isprobali i kao lek i kao sredstvo prevencije i on je našao stalno i počasno mesto u našoj kućnoj apoteci! A i cena odgovara kvalitetu, zadovoljni smo!

Za više informacija o proizvodima, posetite NutraAktiv stranicu!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *