Detaljna recenzija - Corelax čaj

Pušenje, loše navike i detoksikacija Corelax čajem

Kao što u recenzijama često spominjem, zbog svakodnevnih obaveza se definitivno stresiram više nego što bih hteo – zbog stresa sam počeo redovno da pušim cigarete ima već nekoliko godina. Moje pušenje je trajalo do nedavno, kada sam se potrudio da prestanem. Pušenje, konzumiranje alkohola, nezdrava ishrana i fizička neaktivnost su me doveli do vrlo neprijatnih dijagnoza – doktorska dijagnoza je pretpostavljala da mi je telo generalno preopterećeno toksinima koje moram da očistim da bih ga mogao oporaviti i napokon se rešiti nezdravih navika.

Čišćenje toksina iz tela postigao sam na relativno jednostavan način, a to je konzumiranje prirodnog čaja o kojem ću vam više reći u ovoj recenziji proizvoda. 

Iskustvo s upotrebom Corelax čaja za prirodno eliminisanje toksina iz tela

Budući da je moje telo bilo puno toksina kojih sam želeo da se rešim, hteo sam odmah da probam prirodni proizvod koji će da bude efikasan u izbacivanju toksina. Odlučio sam da probam Corelax čaj koji je reklamiran na više portala kao vrlo dobra prirodna opcija za čišćenje od toksina. Nakon mesec dana korištenja Corelax čaja, moja se zdravstvena situacija značajno popravila pa se i doktor pozitivno iznenadio! 🙂 Nastavio sam sa upotrebom čaja još mesec dana, jer osnovna kura traje 2 meseca redovnog korištenja Corelax čaja 2 ili 3 puta dnevno.

Delotvornost Corelax čaja za izbacivanje štetnih materija iz organizma

Ja sam čaj koristio  3 puta za najbolje delovanje – što se pokazalo ispravnim, jer sam uspeo da se u potpunosti rešim toksina u telu, da popravim raspoloženje, san, krvnu sliku i probavu! I to zahvaljujući odličnom sastavu Corelax čaja.  

Iz moje perspektive, Corelax čaj za čišćenje od toksina/štetnih materija iz organizma deluje vrlo efikasno na nakupljene otrove. Toksini unutar tela izazivaju brojne probleme, pa i stres (što ja pre nisam razumevao u potpunosti), umora, malaksalosti, problema sa spavanjem i problema sa varenjem unesene hrane. 

Uz redovno korištenje ovog preparata  – 2 do 3 puta dnevno, možete očekivati delotvornu detoksikaciju organizma. Bitno je navesti da je Corelax čaj na 100% prirodnoj osnovi i da funkcioniše na bazi efikasnog stimulisanja prirodnih procesa u telu, što znači da nuspojave nisu zabeležene i ja ih nisam imao za čitavo vreme trajanja kure  Corelax čajem. 

Prednosti Corelax čaja

  • Efikasan kod izbacivanja toksina iz organizma
  • Bolja probava
  • 100% prirodni sastav
  • Izbacuje višak tečnosti

Mane Corelax čaja

  • Služi kao dodatak ishrani
  • Redovnost pripreme čaja
  •  

Prednosti sastava Corelax čaja

Kora krkavine

Kora krkavine

Ukoliko želite da se rešite toksina iz tela, pogotovo iz creva i jetre, kora krkavine je željeni sastojak u vašem proizvodu za eliminaciju toksina iz tela! Kora krkavine sadrži hemijski sastav koji pozitivno stimuliše creva i probavni sistem i efikasno rešava probleme konstipacije

List nane

List nane je izuzetno vredan sastojak u svim čajnim mešavinama, tako i ovoj.  Nana sadrži hemijski sastav bogat terpenoidima i flavonoidima poput eriocitrina i hesperidina koji aktivno deluje na sindrom iritabilnog creva i generalno leči nervozu u crevima, želucu i blagotvorno deluje na probleme sa probavom. Nana okrepljuje i pročišćava organizam. 

Listovi nane
Cvjetovi kamilice u prirodi

Kamilica

Kamilica takođe pomaže u izbacivanju štetnih materija nataloženih u organima. Poznati medicinski portal ‘Healthline’ navodi da kamilica sadrži preko 120 hemijskih elemenata poput terpena, farnesena i kamazulena koji imaju antispamodični, anti-inflamatorni i anksiolitički efekt te efikasno deluju na čišćenje i eliminaciju nakupljenih toksina u organizmu, a posebno u stomaku i crevima. Samim tim, vrlo je poželjno da se kamilica nalazi u proizvodu poput Corelax čaja za izbacivanje toksina iz tela.

Corelax čaj za čišćenje toksina unutar tela je izuzetno bogat sastojcima koji pomažu procesima detoksikacije u telu,  sa fokusom na organe koji su skloni nakupljanju toksina ili važni za njihovu eliminaciju. Sastav čaja je bogat i može da se menja prilikom unapređivanja proizvoda:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje Corelax

Corelax čaj za uklanjanje toksina, odnosno otrova u telu dolazi u kartonskoj, obloj kutiji koja je 100% biorazgradiva a nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ukoliko se prikladno odlaže u otpad. Ovaj dizajn proizvoda je pogodan za čuvanje čaja, koji je dodatno upakovan unutar ambalaže. Uz čaj dolazi uputstvo za pripremu i korištenje čaja te prikazan sastav čaja.

50g

Neto težina proizvoda

30 porcija

U jednoj
kutiji

10 - 15 dana

Redovnog korišćenja

2 - 3 meseca

Prosečno trajanje terapije

Zaključak o Corelax čaju

„Corelax čaj za eliminaciju toksina u organizmu mi je neverovatno pomogao. Nisam ni osetila da se toksini nakupljaju u telu sve do trenutka kada sam počela da osećam slabost. Doktor mi je pojasnio da imam previše toksina u telu i preporučio Corelax čaj. Nakon konzumiranja ovog čaja, osjećam se kao nova!“

Ko je imao sličnih telesnih problema sa nakupinama štetnih materija u organizmu, razumeće zašto je važno svoje telo očistiti od toksina u crevima, želucu i žučnoj kesi. Ovo se posebno odnosi na one koji redovno konzumiraju cigarete, alkohol i imaju neregularnu, nezdravu ishranu i manjak fizičke aktivnosti. Takvima najviše preporučujem Corelax čaj jer je mene preporodio u samo 2 meseca korištenja terapije! 

Corelax čaj mi je praktično pomogao da resetujem svoje telo i da se motivišem i započnem sa  zdravijim navikama. Moguće je da ovaj čaj ne deluje na svakoga u potpunosti isto, ali neki pozitivni efekti moraju da se osete, jer je sastav lekovit. Definitivno preporučujem barem mesec dana korištenja Corelax čaja ako želite da se rešite toksina u organizmu! 

Corelax – čaj za čišćenje toksina na prirodnoj bazi kore krkavine, mente, kamilice i brojnih lekovitih biljaka će vam pomoći da aktivno rešite problem nakupljenih toksina u telu i da samim tim smanjite opterećenje na organe koji su bitni u procesima detoksikacije. Olakšaće metaboliziranje štetnih materija u organizmu. Corelax čaj će vam omogućiti da se osećate zdravije, odmornije i da bolje podnesete svakodnevne izazove i stres.

Definitivno preporučujem Corelax čaj kao jednostavnu i prirodnu opciju za čišćenje organizma od toksina. 

Za više informacija o proizvodima, posetite NutraAktiv stranicu!