celufix-krema-pakovanje

Krema protiv celulita

Celufix - anticelulit gel skida celulit na nogama i zadnjici

Celufix - krema za celulit kao anticelulit gel za skidanje celulita i zategnutu kožu na nogama i zadnjici je 100% prirodni proizvod sa biljkama protiv celulita koji će vam pomoći da razbijete celulit na nogama, butinama, zadnjici i donjem stomaku.

Učinkovitost 9.6/10
Sastav 10/10
Miris 9.8/10

Detaljnja recenzija - Celufix anticelulit gel

Namena Celufix kreme za celulit

Celufix anticelulit gel namenjen za uklanjanje celulita svih vrsta sa problematičnih područja poput butina, zadnjice i nogu, ali služi i za zatezanje kože na predelima stomaka (posebno donjeg stomaka) te ostalih područja gde je potrebno zatezanje. Budući da žene puno više obraćaju pažnju na celulit (iako meni ne smeta), posebno površinski, i stalno se pitaju “kako skinuti celulit”, i ja sam pitao žene koje su mi bliske da probaju Celufix kremu i kažu mi da li je gel delotvoran za  skidanje celulita i zatezanje kože

Kako se koristi Celufix protiv celulita?

Ukratko, korištenje Celufix anticelulit gela je vrlo jednostavno i zahteva samo da se pridržavate osnovnog uputstva koje možete pronaći na kutiji – koristite ga dva do tri puta dnevno. Nanesete tanki sloj na željeno područje, dobro umasirate i to je to!
Ako koristite masažer za celulit, ovo će efekat da pojača. Ako nemate masažer, predlažem da partnera zamolite za masažu, biće manje dosadna!

Kako deluje Celufix protiv celulita?

Zbog svoje prirodne formule u sastavu i koncentracije najefikasnijih biljaka protiv celulita Celufix prodire u dublje slojeve kože, omogućava bolju prokrvljenost i cirkulaciju, pomaže da se nervnine zarobljene vode i toksina eliminišu, pa tako izravnava kožu. Celufix ujedno deluje na celulit i pruža efekat glatke i zategnute kože.

Prvi rezultati korištenja Celufixa protiv celulita došli su već nakon 10 dana korištenja. Celulit ne možete da skinete u 7 dana, ali korisnice su javile da primećuju kako im je koža lepša nego pre. Celulit i strije brzo postaju  manje upadljivi, a osećaj kože zdraviji i prijatniji. Naravno, potrebno je koristiti kremu redovno duži period, barem mesec dana za jači efekat zatezanja kože i uklanjanja celulita.

Anticelulit gel – sastav preparata i konačni utisak

Dodatno, istražio sam sastav Celufixa – anticelulit gel sadrži etarsko ulje smilja, nane i zimzelena, koji dokazano deluju pozitivno na zatezanje kože, kao i na uklanjanje tvrdokornog celulita u predelu butina i zadnjice.

Gel sam kupio svojoj devojci i koristim ga za masažu područja koja njoj prijaju. Nema velikih problema sa celulitom, ali joj prija osećaj zatezanja kože i bolje potkožne cirkulacije, oseća se kao pobednica, a oboje uživamo u osjećaju masaže i prirodnom mirisu anticelulit gela

Dodatni saveti protiv celulita

Ako kombinujete kremu i gel sa dijetom i vežbama, možete da postignete superiorne rezultate. 

Ovaj gel je bolji od domaćih krema za celulit, jer ima proverene aktivne sastojke u visokoj koncentraciji.

Prednosti Celufix gela

 • Efikasna masaža protiv celulita
 • Uklanja celulit
 • Zateže kožu
 • Aktivne biljke protiv celulita
 • Prijatan miris
 •  
 •  

Mane Celufix gela

 • Uklanjanje celulita može zahtevati dužu upotrebu
 •  
 •  
 •  

Prednosti sastava Celufix kreme

ulje-smilja

Ulje smilja

Omekšava kožu, čini je glatkom i mekanom, ima regenerativna svojstva. Zadržava vlagu, sprečava dehidraciju i pucanje kože i briše kožne nepravilnosti u vidu mrlja i ožiljaka.

Ekstrakt bršljana

Zaglađuje neravnine izazvane masnim naslagama i nakupinama zarobljene vode u koži. Prirodno drenira kožu, snažno utiče na njenu cirkulaciju, poboljšava prokrvljenost. Kožu će učvrstiti i zagladiti

zelena bočica sa bijelim čepom uz stablo pokriveno bršljanom
Providna bočica sa plutenim čepom napola puna uljem stoji na drvenom stolu uz grančice rascvjetalog ruzmarina

Ekstrakt ruzmarina

Stimuliše kožu, usporava procese njenog starenja, poboljšava elastičnost, ojačava kapilare i podmlađuje.

Koje još sastojke sadrži Celufix?

Celufix protiv celulita sadrži dodatne sastojke:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje Celufix gela

Celufix anticelulit gel dolazi u plastičnom pakovanju a nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ako se prikladno odlaže u otpad. Takođe, dobijate uputstvo za korištenje gela te prikazan sastav preparata. 

100 g

Neto težina proizvoda

30 - 40

Mogućih nanošenja jednim pakovanjem

40 - 80 dana

Redovnog korištenja

5 -20 min

Prosečno trajanje nanošenja kreme

celufix-pakovanje-kreme

Zaključak o Celufixu za celulit

"Zatezanje kože i skidanje celulita nikada nije bilo lakše i prijatnije! Nanesem Celufix anticelulit gel, umasiram dok uživam u mirisu, i to je to - jednom ujutro, jednom pred spavanje. Celulit je bukvalno nestao kroz mesec dana!"

Pojavljivanje tvrdokornog celulita više neće biti vaš problem ako koristite Celufix za uklanjanje celulita i zatezanje kože u predelu zadnjice, butina i nogu. Celufix je dokazano delotvoran preparat i ima jak efekat zatezanja kože na mestima nanošenja – što je pokazalo iskustvo i testiranje žena koje su na moj nagovor isprobale gel, uz pozitivne reakcije.

Zahvaljujući svom prirodnom sastavu koji uključuje ulje smilja, ekstrakte bršljana i ruzmarina te ulje nane i zimzelena, odnosno najefikasnije biljke protiv celulita, celulit će brzo početi da se topi. Celufix kremu za celulit preporučujemo ako želite da zategnete svoje telo i da se konačno rešite naslaga celulita koje su se stvarale tokom više godina, tokom trudnoće ili zbog debljanja

Za više informacija o proizvodima, posetite NutraAktiv stranicu!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *