bioslim-čaj-pakovanje

Čaj za gubljenje viška kilograma i oblikovanje tela

BioSlim - čaj za mršavljenje

BioSlim je među najpopularnijim čajevima za mršavljenje na tržištu – odlična kombinacija biljaka za brži, bolji, zdraviji metabolizam, eliminaciju viška tečnosti i bolju kontrolu apetita u Bioslim mešavini dragocena je prirodna pomoć za mršavljenje i oblikovanje tela.

Učinkovitost 9.6/10
Sastav 9.8/10
Okus 9.0/10

Detaljna recenzija - BioSlim čaj za mršavljenje

BioSlim čaj za zdravo mršavljenje

BioSlim čaj za eliminaciju viška kilograma i oblikovanje tela je prirodna mešavina za koju sam čuo od svojih prijatelja. Tražili su delotvoran i proveren proizvod za mršavljenje, isprobali nekoliko prirodnih preparata i zadržali se na Bioslimu, jer je za njih bio najbolja opcija.
Tako sam na njihovu preporuku kupio čaj u nadi da ću da skinem kilograme koji mi već neko vreme smetaju. 

O sastavu Bioslim čaja našao sam vredne podatke na službenoj stranici. Dejstvo biljaka obećava brži metabolizam, olakšan gubitak viška tečnosti, eliminaciju toksina, bolju probavu i bolju kontrolu apetita, pa sam očekivao vrednu pomoć.

Iskustvo sa BioSlim čajem za gubitak kilograma

Cilj mi je bio da smršam pre leta – kao i većini ljudi, setim se da mi kila smetaju pred sezonu kupanja, pa bih što pre što bolje rezultate.

Jasno, treba voditi računa o ishrani i pojačati fizičku aktivnost, tako da je BioSlim suplement, odnosno dodatak prilagođenoj ishrani.

BioSlim se koristi redovno, 2 do 3 puta dnevno, i na taj način može da se očekuje napredak u procesu gubitka kilograma, pa sam se držao saveta i bio redovan i uporan.

Cilj je bio da smršam 5 kg, što pre, i zdravo. BioSlim sam pio dvaput dnevno,  ujutro i uveče. Ujutro mi je pomagao da pokrenem metabolizam i započnem dan sa svežom motivacijom za mršavljenje, a uveče mi je pomagao da se izborim s noćnim prejedanjem, odnosno da umesto hrane koju bih iz čiste nervoze pojeo – popijem čaj koji blagotvorno deluje na moj želudac i metabolizam.

Delovalo je. U početku sam gubio više vode, probava je bila bolja, osećaj u želucu i crevima lakši, pa sam se i ja osećao lakši i poletniji, a motivacija da pokrenem niz dobrih promena s ishranom i treningom je samo rasla.

Uz BioSlim čaj uspeo sam da izgubim 4 kilogama u 15 dana. Preporuka je da se ne gubi više od kilogam sedmično, ali ja sam krupan čovek i moj organizam to može da podnese, a čaj mi je pomogao da deo izgubljene težine budu i toksini zarobljeni u salu.

Konačni zaključak i preporuke za BioSlim prirodni preparat za mršavljenje

BioSlim je biljni dodatak ishrani pa se uz korištenje čaja preporučuje promeniti ishranu i uvesti više kretanja kako bi rezultati bili optimalni, a čaj je dobra pomoć i podrška zdravom režimu.

BioSlim čaj preporučujem kao odličnu prirodnu mešavinu za ubrzavanje metabolizma, bolju probavu, eliminaciju viška vode i toksina, kontrolu apetita  i lakši, brži i zdraviji gubitak kilograma.

Naručivanje je bilo jednostavno, proizvod sam dobio besplatno isporučen na kućnu adresu i platio prilikom preuzimanja.

Prednosti Bioslim čaja

  • Efikasno gubljenje kilograma
  • Ubrzavanje metabolizma na prirodan način
  • 100% prirodni sastav
  • Vrlo jednostavna priprema

Mane Bioslim čaja

  • Potrebno je prilagoditi ishranu za najbolji efekat
  • Redovnost pripreme čaja

Prednosti sastava BioSlim čaja za mršavljenje

Biljka krušina (krkavina)

Krušina (krkavina)

Krušina reguliše probavne procese i nivo holesterola u krvi. To je pouzdan laksativ, pa eliminiše neprijatnu pojavu zatvora i pomaže organizmu da se izbori sa izbacivanjem toksina i vraćanjem metabolizma u prirodnu ravnotežu. 

Breza

 Breza sprečava nakupljanje tečnosti, pospešuje njenu eliminaciju, pojačava i ubrzava cirkulaciju i tako olakšava organizmu da se reši suvišnih masnoća i celulita

Breza
Listovi nane

Nana

Nana je tradicionalno u najširoj upotrebi na Balkanu zbog širokog spektra blagotvornog dejstva na organizam (antioksidativnog, antispazmodičnog, antibakterijskog, antivirusnog i antigljivičnog).

Nana je prvi izbor kod svake prehlade, glavobolje, virusa, stomačnih tegoba, grčeva, nemira i slabosti, a pomaže mršavljenju tako što stimuliše pravilno funkcionisanje organa za varenje, smiruje glad. 

BioSlim čaj za gubitak suvišnih kilograma ima bogati sastav sa pozitivnim dejstvom na metabolizam, organe za varenje i kontrolu apetita
Osim navedenih sastojaka,  mešavinu poboljšavaju i druge biljke koji utiču na ubrzavanje metabolizma, razgradnju masnoće, izbacivanje viška tečnosti, detoksikaciju i smirivanje apetita:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje čaja BioSlim

BioSlim čaj za mršavljenje dolazi u kartonskoj, obloj kutiji koja je 100% biorazgradiva a nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ako se prikladno odlaže u otpad. Dizajn pakovanja proizvoda je pogodan za čuvanje čaja, koji je dodatno upakovan unutar ambalaže. Uz čaj dolazi uputstvo za pripremu i način upotrebe čaja te prikazan sastav čaja. 

50g

Neto težina proizvoda

30 porcija

U jednoj
kutiji

10 - 15 dana

Redovnog korišćenja

1 - 4 meseca

Prosečno trajanje terapije

Zaključak o BioSlim čaju

„Bioslim čaj za eliminaciju viška kilograma je odličan prirodni napitak za mršavljenje i dodatak ishrani. Pozitivno dejstvo na metabolizam, varenje i kontrolu apetita oseti se brzo, motivacija raste a kilogrami se tope!"

Moje iskustvo i iskustvo mojih prijatelja sa Bioslim čajem je takvo da čaj omogućava lakše gubljenje kilograma i eliminaciju štetnih materija iz organizma, a koje se nakupe zbog gojenja i nekretanja, pa je odličan dodatak ishrani na režimu mršavljenja.  

Osećaj olakšanja koji pruža eliminacija suvišne vode, bolja i efikasnija probava, osećaj manje gladi daju veću motivaciju i olakšavaju ceo proces gubljenja kilograma. Zahvaljujući dejstvu BioSlim čaja, lakše je i fizički se pokrenuti: gojaznost, taloženje  vode, kilograma, toksina, sve to čoveka učini tromim i nepokretnim pa se nađe u začaranom krugu.

Meni je upravo BioSlim pomogao da izađem iz tog kruga i ostvarim rezultate u skladu sa svojim ciljem.

 Čaj se pije do tri puta na dan, ja sam ga redovno pio dvaput dnevno i postigao rezultate koje sam želeo i izgubio suvišne kilograme. 

Preporučujem BioSlim čaj kao odličan prirodni preparat i podršku za brži i zdraviji gubitak kilograma.

Za više informacija o proizvodima, posetite NutraAktiv stranicu!