alprose-krema-pakovanje

Krema protiv starenja kože

Alp Rose - anti-age krema sa matičnim ćelijama

Alp Rose – krema protiv starenja kože sa matičnim ćelijama je prirodni proizvod na bazi alpske ruže koji omogućava vašoj koži da se regeneriše brže i efektivnije jer stimuliše vaše matične ćelije.

Učinkovitost 9.9/10
Sastav 9.5/10
Miris 9.5/10

Detaljnja recenzija - Alp Rose krema

Kada žena primeti prve naznake starenja kože, to je strašna činjenica koje se većina žena boje do smrti. Sve žene teže zauvek da izgledaju mlado, a kada počnu da primećuju bore, podočnjake i druge anomalije lica, postaju oštro svesne svog doba i efekta koji to ima na njihovo samopouzdanje. Dermatolozi su nedavno sugerisali da je od vitalne važnosti započeti terapiju protiv starenja sa dvadeset pet godina. Iako većina ovog verovatno nije svesna, čak i ako jeste, stvarnost je takva da ne možemo da koristimo kožu koja je bila izložena nekoliko štetnih komponenata spoljnih stimulusa. 

Ideja cele priče je da svi želimo da pronađemo proizvod koji je prihvatljiv i bez anomalija. Važno je da postoji proizvod koji je optimalan za korištenje na koži lica i tela, i to bez nuspojava koje će izazvati neželjene efekte. Nakon testiranja više krema, ovaj put testiramo Alp Rose kremu na bazi alpske ruže. To je krema koja stimuliše vaše matične ćelije tokom procesa. Ova krema protiv starenja je jedinstvena po tome što se proizvodi od matičnih ćelija alpske ruže prikupljenih pomoću specijalizovane tehnologije.

Alp ruža je revolucionarna krema koja se dobija od stem ćelija alpske ruže, koja je poznata po svojoj sposobnosti da uspeva u najnepovoljnijim sredinama. Koji je mehanizam delovanja kreme Alp Rose? Ovaj losion sistemski funkcioniše promovišući sintezu matičnih ćelija kože. Umesto da spolja dostavljaju hranljive materije, stimulišu kožu na način na koji je funkcionisala tokom njihove mladosti. U telu su matične ćelije neprogramirane ćelije koje mogu da izvrše bilo koju ulogu. Alp Rose stimuliše njihovu proizvodnju, omogućavajući da vaše lice izgleda ne samo mlađe, već potpuno podmlađeno.

Kakav efekat imaju matične ćelije na lice? Ovo je sastav kreme od ruže ALP. To čine upotrebom tehnologije PhitoCellTectTM. Deluje na istoj premisi kao i svi prirodni organizmi koji se samo regenerišu. Kao rezultat, alpska krema je potpuno prirodan, ali revolucionaran proizvod. Kako telo stari, na licu se razvijaju bore i druge nedostatke kože. Nivo kolagena u koži se vremenom smanjuje, zbog čega se opušta i gubi svoj mladalački izgled. Matične ćelije u kremi od alpske ruže pomažu vašem licu u regeneraciji, tako da kada je primenite, započinje proces regeneracije lica. Jednostavno rečeno, koža obnavlja nove ćelije, kolagen se obnavlja, a lice je vlažno. Ništa drugo nije tako efikasno kao matične ćelije. Koristeći kremu od ruža ALP, možete virtuelno vratiti izgled lica.

 

Prednosti

 • Direktno deluje na nanešeno područje i zaglađuje kožu
 • Regeneriše kožu podsticanjem matičnih ćelija
 • 100% prirodni sastav
 •  
 •  
 •  
 •  

Mane

 • Može proizvesti pojačanije mašćenje kože
 •  
 •  
 •  

Prednosti sastava Alp Rose kreme

alpska-ruza

Ekstrakt Alpske ruže

Alpska ruža je zimzeleni grm koji uspeva na velikim nadmorskim visinama i izuzetno je tolerantan na širok spektar vremenskih uslova. To je zato što je ova biljka izuzetno izdržljiva i otporna na sve vremenske uslove; generiše zaštitni protein nazvan dehidrin, koji funkcioniše kao sunđer zadržavajući vodu u ćelijskoj membrani. Matične ćelije alpske ruže poseduju izvanredne epigenetske faktore i metabolite koji poboljšavaju održavanje aktivnosti matičnih ćelija. Matične ćelije uzete iz alpske ruže su neverovatno efikasne kada je u pitanju obnavljanje i zaštita kože. Prirodna sposobnost matičnih ćelija ruže da stimuliše proizvodnju ćelija kože ogroman je poticaj ne samo zaštiti od slobodnih radikala i UV oštećenja, već i obnavljanju izvornog zdravlja na prethodno oštećenim područjima.

Alp Rose krema za podmlađivanje kože djeluje direktno i lokalno na apliciranu površinu kože, nakon čega se upija u epidermis te temporarno i dugoročno umanjuje bol. Pored ekstrakta alpske ruže, Alp Rose krema sadrži dodatne sastojke:

Tehnički detalji - dizajn i pakovanje Alp Rose

Alp Rose krema za njegu lica i kože dolazi u plastičnom pakovanju te nalepnice su papirne – što znači da proizvod ne zagađuje okolinu ukoliko se prikladno odlaže u otpad. Također, dobijate uputstvo za korištenje gela te prikazan sastav gela. 

Zaključak o Alp Rose kremi

"Sa 40 godina podsećala sam na stariju ženu. Srećom, postala sam svesna Alp Rose kreme za podmlađivanje kože.. i iz prve ruke sam videla njene efekte! Već posle dve nedelje upotrebe, najdublja bora na mom čelu bila je znatno smanjena u vidljivosti, a pore su se smanjile. Lice je povratilo svoju prijašnju glatkoću i mekoću."

Krema Alp Rose je nesumnjivo najbolja opcija za vas jer će vašoj koži vratiti prirodni sjaj i ostaviti vas savršeno zadovoljnim. Kao što je prethodno rečeno, krema je na biljnoj bazi, što znači da nema štetnih efekata. Kada budete svjedočili rezultatima nakon samo nekoliko sedmica, odmah ćete to predložiti svima. Rezultati dobijeni upotrebom ove kreme nesumnjivo su je istakli ne samo u Srbiji, već i širom Evrope i ostatka sveta.